avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacarea unui certificat de mostenitor, toti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacarea unui certificat de mostenitor, toti mostenitorii directi fiind decedati

Acum 37 de ani a fost intocmit un testament in favoarea unui nepot al bunicului meu Soare Niculae - data :septembrie 1970 ( din cate imi amintesc bunicul nu era in toate facultatile spre finalul vietii, fiind un alcoolic). Nu a fost facut cunoscut acest testament pana acum-27-05.2009 si nu s-a revendicat nimic pana acum. Azi 27.05.2000 am primit citatie, eu ca fiica a mamei si mostenitoare a ei. Casa revendicata prin acest testament a fost vinduta de mama mea si fratii ei ( avind la baza un certificat de mostenitor) in august 1971. Atat mama mea cat si fratii sai sant decedati. Cum ma pot apara?Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:01, 28 Mai 2009
CE se solicita in mod expres acum in actiune in care sunteti citat ?
care este obiectul acestui litigiu?
acest nepot revendica casa pe care sustine ca bunicul dvs i-ar fi lasat-o dansului prin testament.
de ce revendica acest imobil dupa atatia ani > daca avea testamentul de ce a asteptat atata ?

puteti contesta acest testament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme adela88-29 adela88-29 Buna ziua.Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu raspunsuri/sfaturi in legatura cu urmatoarea problema. Bunica mea,in varsta de 87 de ani mi-a lasat mostenire ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe scurt: bunica a lasat testament partea ei de casa( ... dm1.ro dm1.ro Buna ziua. Pe scurt: bunica a lasat testament partea ei de casa( dupa moartea bunicului, mostenitorii au facut succesiunea), uneia dintre fiice si sotului ei. ... (vezi toată discuția)
Testament mineva mineva Buna ziua Bunica mea ,in viata in momentul de fata , mi a facut testament prin care imi lasa mie toate bunurile ei mobile si imobile. Acesta lucru l a ... (vezi toată discuția)