avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare adeverinta indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare adeverinta indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati...nu stiu cum sa completez adeverinta unei angajate pentru dosarul de indemnizatie crestere copil, nu stiu cum sa completez la:
1. a beneficiat de indemnizatie de maternitate in perioada...
2. a beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului in perioada...
3. se aproba concediu pt cresterea copilului incepand cu data de...

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 28 Octombrie 2014
1. Din certificatele de concediu de maternitate scrieti prima si ultima zi de concediu.

2. Daca in cele 12 luni pemergatoare nasterii copilului a mai fost in concediu cestere copil (CCC) scrieti, la fel, perioada in care a fost in CCC (daca nu a fot trageti o linie).

3. CCC se aproba de la data cu care a fost solicitat CCC de catre salariata.
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie 2015 mamica84 mamica84 Ma intereseaza sa stiu daca sotul meu nu are niciun venit, are vreo importanta in calculul indemnizatiei de crestere a copilului?????? se beneficiaza cumva de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil violeta43 violeta43 Buna ziua,sunt pensionara cu gr 2 din luna mai anul trecut si urmeaza sa nasc in luna aprilie ,mentionez ca pana in luna aprilie 2012 am fost angajata pe ... (vezi toată discuția)
Prenatal laura2014 laura2014 buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)