avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Pe un titlu de proprietate sint mentionati 6 mostenitori.Ar trebui sa detina fiecare
cite o copie legalizata ?
Cel mai recent răspuns: sorina69 , utilizator 13:15, 29 Octombrie 2014
daca nu va puteti "rezenta" la motar (unii sunt plecati, altii nu vor si ceelalti nu mai sunt in viata) se face un partaj printr-un proces - v-a trebui sa consultati direct un avocat pentru a vedea costurile.
Buna ziua!repet ca pe un singur titlu de proprietate sint 6 mostenitori.Acesta e pierdut am 5 dintre ei sint decedati iar unul inca in viata.Acum am nevoie de un duplicat(fiind mostenitoarea unuia dintre mostenitori).Am urmat pasii ceruti de OCPI pentru a-l avea.Acum autoritati ce trebuie sa semneye acest act imi impun acte suplimentare,acte ce nu cred ca sint inscrise undeva....imi cer procura de la toti ceilalti mosteniori ai mostenitorilor sa imi accepte emiterea unui duplicat.Dar daca titlul este pierdut si anuntat la Monitorul Oficial,dinn momentul anuntului actul pierdut(anuntat pierdut)mai este legal?nu-i asa ca e nul?MUltumesc
ORD 700/2014 ART13 AL4:
"(4) In cazul in care unul din coproprietari declara ca nu deline originalul si solicita eliberarea
unei copii a titlului de proprietate pentru inscrierea in cartea funciara, oficiul teritorial va permite accesul notarului public in vederea legalizarii copiei de pe cotorul titlului."

[ link extern ]
ASTA VOIAM SA AUD!!!! :)sper doar sa cunoasca aceasta ordonanta si cei interesati.Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Acceptarea mostenirii szabo doinita doina szabo doinita doina am un certificat mostenitor de la defuncta ma mama din anul 2001. in anul 2005 s-a emis un tp la legea 18 unde sint mai multi mostenitori de la tatal mamei ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate pe teren - pierdut 014maria 014maria Buna seara ! Am o copie a T.P.,pe care fig. 3 frati- mostenitori 1 decedat si 2 in viata,cu unul dintre ei sunt in tratative de a cumpara terenul intravilan ... (vezi toată discuția)