ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

Legea 230/2007 Articolul 31
(1) Presedintele asociatiei de proprietari reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia. El reprezinta asociatia de proprietari in relatiile cu tertii, inclusiv in actiunile initiate de asociatie impotriva unui proprietar care nu si-a indeplinit obligatiile fata de asociatie sau in procesele initiate de un proprietar care contesta o hotarare a adunarii generale a proprietarilor.
 ContSters241232, utilizator
 ContSters241232, utilizator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Mihai Pop	                   

Buna ziua!
Pentru realizarea unui acoperis la boc tip sarpanta cu invelitoare din tabla am depus la primarie documentatatia necesara in vederea emiterii ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai Pop	                   

Buna ziua!
Pentru realizarea unui acoperis la boc tip sarpanta cu invelitoare din tabla am depus la primarie documentatatia necesara in vederea emiterii ... (vezi toată discuția)

mykedany	                   

Buna ziua, 
Doresc de ceva timp sa actionez in judecata fostul presedinte al Asociatiei de proprietari a blocului in care locuiesc, din urmatoarele ... (vezi toată discuția)
	                    mykedany	                   

Buna ziua, 
Doresc de ceva timp sa actionez in judecata fostul presedinte al Asociatiei de proprietari a blocului in care locuiesc, din urmatoarele ... (vezi toată discuția)

supercurat	                   

Sotia mea este proprietara apartamentului in care locuim, acesta fiind achizitionat inainte de casatorie. Printr-o imputernicire notariala sotia m-a delegat sa ... (vezi toată discuția)
	                    supercurat	                   

Sotia mea este proprietara apartamentului in care locuim, acesta fiind achizitionat inainte de casatorie. Printr-o imputernicire notariala sotia m-a delegat sa ... (vezi toată discuția)