avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Semnătura tatălui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Semnătura tatălui

Sunt divorțată cu un copil.locuiesc in Italia.am custodia comuna cu tatăl.ptru a ma muta in Spania am nevoie de samnatura tatălui?copilul e cu domiciliu la mine.
Cel mai recent răspuns: Ellanela , utilizator 18:34, 29 Octombrie 2014
Ultima hotarare judecatoreasca e cea din Italia si in aceea aveti custodie comuna.
Puteti merge pe intuitia dvs, insa s-ar putea sa aveti probleme
Consultati un avocat de acolo, caci dupa legislatia de acolo trebuie sa va orientati.
Va multumesc.nu stiam ce legi sa respect.nu legile romane ci cele italiene chiar daca sunt românca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal nu isi viziteaza copilul Alexandrabichito Alexandrabichito Buna ziua ma numesc Alexandra sunt divortata de doi ani am un baietel de 5 ani care mi-a fost incredintat mie.tatal nu sa interesat de copil nu a platit pensia ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva minor 4 ani actualmente in italia nellypac nellypac Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,Eu traiesc in italia si am o fetita de 4 ani(nu sunt casatorita cu tatal fetitei)sutem despartiti din 2014 ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)