ionutt 
	    	Utilizator

ionutt 
	    	Utilizator	    

ionutt, utilizator
 ionutt, utilizator 	
			 Alexandru Canciu 
	    	Avocat

Alexandru Canciu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 alexutzcl	                   

buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)
	                    alexutzcl	                   

buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)

s_tironeac	                   

Buna ziua.
Am pirdut brief-ul mic al masinii aduse din Germania( masina a fost adusa de alta persoana ,si cumparata de mine in Romania).Am toate documentele ... (vezi toată discuția)
	                    s_tironeac	                   

Buna ziua.
Am pirdut brief-ul mic al masinii aduse din Germania( masina a fost adusa de alta persoana ,si cumparata de mine in Romania).Am toate documentele ... (vezi toată discuția)

rastafarianul	                   

Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. 
Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)
	                    rastafarianul	                   

Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. 
Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)