avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diferente salariale in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diferente salariale in invatamant

Buna seara!
As dori sa obtin si eu cat mai multe informatii in legatura cu un subiect.Lucrez in invatamant si am castigat luna aceasta diferentele salariale din anul 2010.Am fost foarte fericita pana am aflat vestea cea proasta si anume ca eu si alte 36 de persoana di totalul de 60 nu beneficiem de acesti bani deoarece liderul nostru de sindicat a trimis un tabel si noi nu suntem semnatari.Liderul de sindicat sustine ca are email de la juristul sindicatului prin care i se cerea sa duc acel tabel ,nu conteaza daca au semnat toti membrii.Avand in vedere ca in comuna noastra sunt 11 unitati scolare,liderul nu a binevoit sa vina in fiecare unitate ci doar in cea in care preda dansa.Am facut adresa la Sindicat si am primit raspuns cert ca cei care NU sunt semnatari,nu primesc.Noi am vrea sa dam in judecata Sindicatul si ,inclusiv,liderul de sindiacat.Credeti ca avem vreo sansa?Este o suma destul de mare pentru fiecare membru si nu am vrea sa ii pierdem.Tin sa mentionez ca juristul ne-a comunicat ca nu a dat niciodata acel email dar probabil liderul este prea speriata si nu stie ce se poate intampla.Va rugam,daca se poate sa ne oferiti un raspuns.
Va multumim!

Alte discuții în legătură

Va trebui ca și angajatorul să emită decizia 9 oanaportar oanaportar Vă rugăm să ne ajutați sa lămurim cum trebuie procedat în situația următoare: _ în cadrul instituției noastre de cultură avem și personal care ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale în învãtãmânt luminita_ifrim luminita_ifrim Sindicatul unităţii de învăţamânt unde sunt titulară a obţinut recuperarea drepturilor salariale pe legea 221/ 2008. Au fost deschise două procese, ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)