avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice R.O.l - verificare numar de inregistrare in registrul ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

R.O.l - verificare numar de inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari

Buna ziua,as vrea sa va intreb daca stiti cumva unde se poate verifica (pe ce site) nr de inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari.Acest nr nu este de fapt RO-ul ,nu?

Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
piticaalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: piticaalina , utilizator 10:32, 30 Octombrie 2014
[ link extern ]

Acest nr este RO-ul dar doar daca platitorul de TVA s-a inscris in ROI. Poti sa fii platitor de TVA si sa nu apari in VIES.
ContSters256771, utilizator
Da,m-am inscris in ROI si am gasit un site unde ,teoretic, s-ar putea verifica dar imi zice ca nr este invalid.Eu pot verifica pentru mine,sau este doar pentru cei din afara tarii,care vor sa me verifice ?(Site-ul este acelasi cu cel trimis de dvs.)
[ link extern ]
piticaalina, utilizator
Toata lumea poate verifica acolo, si cei din Romania si cei de afara.

V-ati inscris in sensul ca ati depus documentatia sau v-ati si prezentat sa va ridicati inscrierea in ROI? Inscrierea este valabila de la data comunicarii :D
da,am depus si am ridicat.Am reverificat azi si merge.multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
piticaalina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Decontare facturi adwords si facebook 2017 - la un pfa staycu staycu Buna ziua, As dori sa stiu, in anul 2017, ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta facturile din Adwords si Facebook, ambele cu sediul in Irlanda. Am citit ... (vezi toată discuția)