radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 CiobanuEma	                   

Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)
	                    CiobanuEma	                   

Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)

alinabucurenci	                   

Asociația deține un spațiu care nu poate fi subînchiriat cf. contractului. Poate face activitate de alimentație publică daca scopul și obiectivele prin ... (vezi toată discuția)
	                    alinabucurenci	                   

Asociația deține un spațiu care nu poate fi subînchiriat cf. contractului. Poate face activitate de alimentație publică daca scopul și obiectivele prin ... (vezi toată discuția)

clodete	                   

Buna ziua,
1.Cum se declara punctul de lucru la un ONG, daca are sediul social in alta parte? La Finante? Care este procedura?
2. Daca  ONG  cumpara produse si ... (vezi toată discuția)
	                    clodete	                   

Buna ziua,
1.Cum se declara punctul de lucru la un ONG, daca are sediul social in alta parte? La Finante? Care este procedura?
2. Daca  ONG  cumpara produse si ... (vezi toată discuția)