avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata imbunatatiri/Lg.10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata imbunatatiri/Lg.10

Va rog sa ma ajutati!Trebuie sa primesc de la intimatii-parati ,plata pentru inbunatatiri aduse imobilului retrocedat catre ei.Pe ei nu i gasesc nicaieri,cum procedez sa mi incasez banii?Procesul este irevocabil,timpul trece,si o sa vina sa i platesc chirie.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:37, 30 Octombrie 2014
Adresati-va unui executor judecatoresc daca aveti o hotarare in acest sens, si stie dumnealui ce are de facut.
Stimat forumist,

Inclusiv faptul că au în proprietate un bun vă poate ajuta în recuperarea creanței dvs, prin executare silită.

Totuși, ca trebui să aveți în vedere posibilitatea intervenirii prescripției în ceea ce privește creanța dvs, prin urmare va trebui să vă grăbiți în recuperarea ei.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie civilă dată în recurs nesemnată de președinte și nici de judecători viktorV viktorV Bună dimineața ! Stimați forumiști, ce efecte juridice are o decizie civilă dată în recurs, nesemnată de președinte, nici de judecători nici de ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)
Evacuare in perioda 01.12.a.c.-01.03.2014 mariavasile50 mariavasile50 Am un proces pe rol ptr inbunatatiri aduse imobilului,incepand cu anul 1996 cand am cumparat casa \\"gratie\\" Lg.112.Am ajuns in apel care incepe in data de ... (vezi toată discuția)