avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... decizie civilă dată în recurs nesemnată de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

decizie civilă dată în recurs nesemnată de președinte și nici de judecători

Bună dimineața !
Stimați forumiști, ce efecte juridice are o decizie civilă dată în recurs, nesemnată de președinte, nici de judecători nici de grefier - cu aplicarea vechiului C.proc.civ. ?

În fapt, am primit comunicarea unei decizii civile dată în procedura de recurs, ce mă dezavantajează, - care nu este semnată nici de președintele instanței, nici de judecători, nici de grefier.
În schimb, găsesc pe ultima pagină, o parafă cu ”Conform cu originalul GREFIER și o semnătură indescifrabilă.
Sentința este ”Irevocabilă, în ceea ce privește recursul. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare privind amenda.”

Sentința este tehnoredactată în 2 exemplare, pe care le-am primit la două adrese diferite. Ambele exemplare sunt identice, nesemnate de președinte, nici de judecători, nici de grefier !

1.- Nu trebuia comunicată această decizie și tuturor intimaților-pârâți ai mei, opt la număr ?
2.- Va mai tehnoredacta președintele, la o dată ulterioară, exemplare distincte, pentru intimații pârâți ai mei ?
3.- Pot cere instanței să semneze fiecare judecător, decizia civilă ?

Cine mă poate ajuta să dezleg căile pe care mi le-au încălcit stimabilii judecători ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 17:22, 28 Noiembrie 2014
Este corect cum v-a fost comunicata sentinta. exemplarul semnat e la instanta. daca vrei puteti face legalizare si veti avea stampila si semnatura. Hotararea din recurs nu se comunica si celorlalte parti. Dvs aveti posibilitatea sa formulati cerere de reexaminare pentru amenda ce v-a fost data, de aceea vi s-a comunicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila nesemnata de judecator - presedinte ContSters83715 ContSters83715 la litigii de munca am legalizat sentinta civila , cu timbru, am platit taxa. chiar am fost reintegrat si concediat a doua oara cand am pierdut la ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)