freeelis a scris:
CatalinDonose a scris:
..... Daca angajatul isi permite legea este de partea lui si angajatorul nu are dreptul sa-l oblige la demisie, si odata actionat in instanta nu va mai putea angaja pe altcineva pe acelasi post.
Nu-l costa nimic decat timpul petrecut in fata instantei daca nu-si angajeaza avocat.
Legislatia muncii nu are nicio prevedere in sensul mentionat de dvs cu privire la interdictia angajarii.
Ceea ce am vrut eu sa zic este ca daca angajatorul il concediaza pe motivul desfiintarii postului acest post nu va mai exista in cadrul firmei , scuze ca nu am detaliat , am gandit incrucisat :)) , iar fara a angaja avocat ii va fi un pic dificil sa lupte cu cineva care in mod cert va avea juristi care cunosc chichitele legii , asta este menirea avocatilor, cu un avocat are sanse mai mari de castig. Sunt case de avocatura care iau si cazuri pro bono si mai sunt avocati care accepta intelegeri de plata din despagubirile obtinute. Recomandarea mea , fara nici un interes caci nu sunt avocat , este sa-si ia un aparator daca alege aceasta cale