avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creante bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creante bancare

buna ziua....intrebare legata de un imprumut bancar: acum 9 ani,am facut un imprumut la o banca,in valoare de 8600 ron(cu dobanzi aferente)...timp de cca. 1,6 ani am platit ratele,mai apoi,in urma divortului,fostul sot urma sa plateasca ratele in continuare,datorita faptului ca suma imprumutata a fost folosita pentru renovarea apartamentului pe care il are in proprietate...divortul fiind rezolvat pe cale amiabila,nu am stabilit pe hartie acest aspect....acum,vreau sa infiintez o firma,aflu ca domnia-sa nu a efectuat plati in numele meu in contul creantei respective...eu nu am prmit notificari de plata(timp de 5 ani mi-am ingrijit talal,mai apoi nepotul autist,deci nu am realizat venituri inregistrate)....as vrea sa stiu daca datoria spre banca respectiva m-ar putea afecta in infiintarea unei firme. multumesc
Cel mai recent răspuns: ek_2_ro , utilizator 16:40, 30 Octombrie 2014
Daca nu a platit nimeni creditul respectiv, figurati in centrala riscului de credit si biroul de credit cu sume restante si intr-adevar veti avea probleme la accesare de noi credite. In schimb nu are nicio legatura ca infiintarea unei societati.
La infiintarea unei firme nu, doar daca veti dori un alt imprumut, atunci bancile va vor refuza.
am omis mentionarea faptului ca societatea va fii infiintata din surse personale,fara credite...m-ar interesa daca datoria m-ar putea opri in crearea uneri firme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia bancara dupa preluarea datoriei de firma de recuperari georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna seara In urma neachitarii la timp a ratelor la un credit, datoria mea a fost preluata de o firma de recuperari. Acestia din urma mi-au trimis un ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita,rate banca,girant jondoe1 jondoe1 buna ziua, am o nelamurire>o persoana care a luat un credit la o banca si nu a mai putut sa plateasca ratele dar are un girant care avea polita de viata ... (vezi toată discuția)