Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

ek_2_ro 
	    	Utilizator

ek_2_ro 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 georgiana_c_1989	                   

Buna seara
In urma neachitarii la timp a ratelor la un credit, datoria mea a fost preluata de o firma de recuperari. Acestia din urma mi-au trimis un ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana_c_1989	                   

Buna seara
In urma neachitarii la timp a ratelor la un credit, datoria mea a fost preluata de o firma de recuperari. Acestia din urma mi-au trimis un ... (vezi toată discuția)

Bogdan2550	                   

Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan2550	                   

Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)

jondoe1	                   

buna ziua,
am o  nelamurire>o persoana care a luat un credit la o banca si nu a mai putut sa plateasca ratele dar are un girant care avea polita de viata ... (vezi toată discuția)
	                    jondoe1	                   

buna ziua,
am o  nelamurire>o persoana care a luat un credit la o banca si nu a mai putut sa plateasca ratele dar are un girant care avea polita de viata ... (vezi toată discuția)