avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare sociale pentru persoane cu venituri foarte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare sociale pentru persoane cu venituri foarte mici

Buna ziua.

As vrea sa stiu daca, unde, cand si de catre cine se distribuie ajutoarele sociale pentru persoanele defavorizate in sectorul 6 pentru anul 2014.
Personalul primariei ne-a trimis la un centru social unde, angajatii acestuia la randul lor au ridicat din umeri spunand ca habar nu au de asa ceva #-o si ca nu inteleg de ce primaria trimite lumea pe drumuri.
Mentionez ca beneficiez de pensie de urmas in valoare de 350 roni si am primit prin posta o "fituica" in care se preciza :

"MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE
PROGRAMUL OPERATIONAL AJUTORAREA PERSOANELOR DEFAVORIZATE
GUVERNUL ROMANIEI SI UNIUNEA EUROPEANA

acorda ajutor persoanelor care fac parte din grupurile defavorizate. Pe baza acestui cupon vei primi alimentele inscriptionate pe verso, pentru anul 2014.

Nume si prenume......
CNP......
Adresa..............
Localitatea.......cod postal......
Denumire subunitate de distributie Bucuresti 76-7790


Data prezentarii: 24.10.2014"

Scuzati lungimea postarii.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
papiotta, utilizator
Cel mai recent răspuns: papiotta , utilizator 18:51, 30 Octombrie 2014
În atenția persoanelor care beneficiază de alimente în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavanjate
"Pe acestă cale, informăm persoanele care au primit cupoanele individuale pentru ajutorul in produse din cadrulProgramului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavanjate următoarele:

În prezent, Ministerul Fondurilor Europene derulează achiziția de produse, procedură care se va încheia la jumătatea lunii noiembrie.

Ulterior, furnizorii au o perioadă de 45 de zile să asigure trimiterea produselor către primării, urmând ca fiecare primărie să asigure organizarea punctelor locale de distribuire.

Datele de distribuire a produselor către cetățeni VOR FI PUBLICATE de fiecare primărie în momentul în care acestea vor dispune de stocurile de produse.

Primăria Sectorului 6 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului vor informa cetățenii sectorului 6 care sunt incluși în program, prin toate mijloacele de informare (afișaj, site, massmedia), cu privire la data începerii distribuirii produselor către cetățeni."
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare persoane defavorizate sector 5 Sogser Sogser Buna ziua, Unde as putea sa ma interesez cu privire la data si punctul de distribuire al ajutoarelor sociale pentru persoanele defavorizate din sectorul 5, in ... (vezi toată discuția)
Cupon alimente in programul operational ajutorarea persoanelor defavorizate GeorgetaAnca GeorgetaAnca Ca toti pensionarii cu pensii sub 400 lei am primit si eu un cupon pentru alimente ca ajutor de la Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana. Din motive de ... (vezi toată discuția)
Ce a aprobat programul operațional capital uman 2014 - 2020! Daniela Bolog Daniela Bolog Comisia Europeană a aprobat astăzi, 25 februarie a.c., Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, acesta fiind cel de al patrulea program care va fi ... (vezi toată discuția)