Ana Mocanu 
	    	Utilizator

Ana Mocanu 
	    	Utilizator	    

robert1958 
	    	Utilizator

robert1958 
	    	Utilizator	    

robert1958 
	    	Utilizator

robert1958 
	    	Utilizator	    

robert1958, utilizator
 robert1958, utilizator 	
			~ final discuție ~
 anairam2807	                   

punem cazul: sunt jucator de pariuri sportive , loto , aparate videoloterie. sa presupunem ca castig azi la loto 200 lei, la pariuri 300lei, si la aparate ... (vezi toată discuția)
	                    anairam2807	                   

punem cazul: sunt jucator de pariuri sportive , loto , aparate videoloterie. sa presupunem ca castig azi la loto 200 lei, la pariuri 300lei, si la aparate ... (vezi toată discuția)

eficienthr	                   

Am un SRL la care sunt unicul asociat. Pana acum nu am stiu ca pot avea si calitatea  de salariat in cadrul firmei mele. Eu, ca persoana fizica, am incheiat cu ... (vezi toată discuția)
	                    eficienthr	                   

Am un SRL la care sunt unicul asociat. Pana acum nu am stiu ca pot avea si calitatea  de salariat in cadrul firmei mele. Eu, ca persoana fizica, am incheiat cu ... (vezi toată discuția)

Mihai223	                   

1. Un SRL poate opta pentru 3% pe venit sau 16% pe profit la infiintare? 
2. Trebuie ca SRL-ul sa aiba minim un angajat? Sau poate opera ca entitate avand ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai223	                   

1. Un SRL poate opta pentru 3% pe venit sau 16% pe profit la infiintare? 
2. Trebuie ca SRL-ul sa aiba minim un angajat? Sau poate opera ca entitate avand ... (vezi toată discuția)