avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... chemat in judecata pentru restituirea unor tichete ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

chemat in judecata pentru restituirea unor tichete cadou de Craciun 2012

In decembrie 2012 am primit 8 ( opt) tichete cadou a 10 lei fiecare din partea sindicatului din care fac parte( invatamant) . in luna martie m-am retras din sindicat din motive personale.... ineficienta liderilor etc.... M-am trezit acum 2 zile cu citatie de la Judecatorie. Sunt data in judecata sa restitui valoarea tichetelor si cheltuieli de judecata pentru ca nu am mai cotizat tot anul urmator la sindicat. nu cred ca este vreo lege in acest sens... e legal ce face sindicatul?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:22, 31 Octombrie 2014
In opinia mea, nu este legal. Bonurile v.au fost acordate in anul 2012, de sarbatori, ca o bonificatie pentru activitatea desfasurata in cursul acelui an. Nicidecum pentru anul care urma sau pentru ceea ce aveati sa faceti. Dar Dvs. ar trebui sa cunoasteti si Statutul acestei organizatii daca ati fost membra activa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate lamuri, se impoziteaza tichetele cadou? danielaM1975 danielaM1975 Sunt institutor la o scoala din sect. 3. De sarbatori am primit 14 bonuri cadou in valoare totala de 7 mil., emise de Lic. Decebal. Nu stiu din care motiv am ... (vezi toată discuția)
Lider de sindicat LiviuPetruta LiviuPetruta Este corect ca in situatia reducerilor de personal ce se fac in invatamant,Prioritate sa aiba liderul de sindicat in defavoarea unui profesor cu activitate de ... (vezi toată discuția)
Retragere din sindicat danabi danabi Buna ziua! Am intrebat liderul de sindicat cum sa procedez pt a ma retrage din sindicat pt ca nu sunt multumita de modul in care ne reprezinta si acesta m-a ... (vezi toată discuția)