avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare de pe platforma Amazon
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare de pe platforma Amazon

buna ziua.
am urmatoarea intrebare:
am achizitionat piese de schimb utilaj, de pe amazon, si am primit cu produsele, un fel de document, ce nu poate fi considerat o factura( nu exista nici cod de tva), dar pe un alt furnizor, nu pe numele Amazon.Se declara in 390? cu cod de tara, ar fi suficient sau pot sa emit o autofactura?
va multumesc

Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
anacrisu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:10, 5 Noiembrie 2014
Amazon nu este in US?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans achizitie intracomunitara pe baza de factura proforma-decl.390 ContSters86219 ContSters86219 Intrebare: Un furnizor din Uniunea Europeana (Germania) nu livreaza un utilaj agricol comandat, decat in conditiile achitarii unui avans (in cazul nostru 10% ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara corny39 corny39 Am primit pe 03.06.2011 o factura proforma reprezentand avans (30% din valoare) a unui utilaj ce urmeaza sa-l primesc si platesc in luna octombrie 2011. Cand ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara laura1720022000 laura1720022000 Buna ziua, Am achizitionat de la firma X din Cehia materii prime care au venit pe parcursul a 3 luni insotite de CMR. Cand ar trebui emisa factura de catre X ... (vezi toată discuția)