Matusa mea,Mariana F.a trait in concubinaj cu un barbat 4 ani. In urma unei batai,femeia a plecat de acasa. La 2 zile dupa plecare,s-a incurcat cu un alt barbat. Afla,in scurt timp ca este insarcinata. Concubinul afla de sarcina,nu tagaduieste paternitatea. Recunoaste copilul,dupa nastere. Insa,dupa cateva zile,o abandoneaza pe Mariana F. Ea ar vrea sa inainteze un proces pt stabilirea unei pensii alimentare,insa barbatul va cere testul de paternitate. Daca se dovedeste ca el nu e tatal,ce ar putea pati femeia? Ar trebui sa plateasca testul AND tot ea? Si cu numele tatalui din certificat ce se va intampla?
Regret ca raspund impotriva unui coleg, insa nu e rolul nostru sa judecam.
Nu stiu cate femei ati vazut batute si scoase pe usa afara, in ianuarie sau mai... sa le vedeti imposibilitatea de a intelege daca sunt bucuroase ca au scapat sau triste ca le e frig si foame... sa nu stie ce e cu ele... la majoritatea primul instinct este sa se intoarca sa bata la usa, va spun sincer.
Sa vedeti femeie vomitand in miez de noapte de lovitura in stomac si intorcandu-se in acelasi pat doua ore mai tarziu, strangand din dinti ca inca o doare...
Nu subapreciati victimele violentei, trec prin clipe crunte si, psihologic, multe sunt iremediabil afectate. Pentru ele valorile vietii se vad altfel. Nu le judecati, multe nu merita nici macar cuvinte urate!
Cel mai simplu ar fi pentru matusa sa mearga la nenea suspectat de tata si sa faca o intelegere: pune fiecare cate jumatate dintr-un test HLA (e cam 80-90% sigur si costa pana in 200 de euro, cam 900 de lei) si daca iese al domnului, el va plati x lei pensie; daca iese ca nu-i al lui, vor face actiune in instanta, ambii de acord si cu testul dinainte facut la IML si ajunge sa scoata tatal din certificat. Asa ajunge sa o coste totul cam 500 de lei... sanse infime sa conteste ceva dl...
Recunoastere copil
macoal
buna ziua! povestea e simpla...o femeie ,casatorita, dar separata de sotul ei de vreo doi ani,a dat nastere unui copil cu un alt barbat cu care traieste si ... (vezi toată discuția)
Paternitate
FSEA
Buna ziua,
In urma cu doi ani aproape am avut o relatie cu o persoana. Aceasta persoana a plecat in Italia cu alta persoana si nu am mai stiut nimic de ... (vezi toată discuția)