avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat de conformitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat de conformitate

Buna ziua. In 2003 am terminat sc. postliceala, incepand sa profesez imediat dupa aceea. In 2010 am trimis la ministerul sanatatii actele ptr eliberarea unui certificat de conformitate. Pe foaia respectiva scrie RECOMANDARE si nu certificat de conformitate. Intrebarea mea este daca acest act pot sa-l folosesc ptr demararea celor necesare plecarii din tara, sau trebuie sa aplic din nou ptr un nou certificat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 3 Noiembrie 2014
Trebuie sa aplicati din nou pentru a vi se elibera Certificatul de conformitate.

In calitate de autoritate competenta de recunoatere profesionala a calificarilor dobandite in profesiile reglementate din sectorul de sanatate, Ministerul Sanatatii elibereaza incepand cu data de 26.11.2007, certificatele necesare recunoasterii de catre celelalte state membre a titlurilor oficiale de calificare in profesiile de medic, medic dentist, farmacist , asistent medical generalist si de moasa care atesta o formare in profesie inceputa in Romania, inainte de data aderarii la Uniunea Europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma asistent medical kaspersci kaspersci Anul acesta am terminat scoala posliceala sanitara , am luat diploma insa nu stiu care sunt demersurile necesare pentru recunoasterea acesteia in uniunea ... (vezi toată discuția)
Diploma asistent medical geo-laky2011 geo-laky2011 BUNA ZIUA, VA ROG MULT DACA STITI, SA MA AJUTATI SI PE MINE CU UN RASPUNS. AM TERMINAT SCOLA SANITATA IN ANUL 2009, SI VREAU SA LUCREZ IN STRAINATATE, MAI ... (vezi toată discuția)
Autorizatie libera practica Simona77bis Simona77bis Buna ziua, am terminat in urma cu 5 ani postliceala de farmacie, dar nu am practicat niciodata. Acum imi caut de lucru, dar am aflat ca trebuie sa ma inscriu ... (vezi toată discuția)