avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plantare amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plantare amprente

Daca cineva fura un obiect de exemplu si are ura , dusmanie pe un apropiat de al lui si ii planteaza amprentele pe acel obiect ca sa pice el in locul lui, se descopera la politie ca au fost plantate si ca cel nevinovat nu a atins obiectul? (desi amprentele lui sunt pe obiect datorita hotului care i le-a plantat)
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 02:37, 4 Noiembrie 2014
Nu cred ca ne intelegem, o sa folosesc X si Y pentru intrebarea mea ca sa fie mai simplu:
X- hotul care are amprentele pe obiectul furat
Y- victima pe care vrea hotul sa o scoata vinovata in locul lui
Y vine la X si bea un pahar cu apa , are amprentele pe pahar , iar X ia amprentele lui Y de pe pahar si le pune pe obiectul furat, daca i se astupa amprentele lui cu ale lui Y si mai bine ,ca raman la suprafata amprentele lui Y, in acest caz , se face dreptate? adica politia sau cine se ocupa isi vor da seama ca Y e nevinovat? sau va fi acuzat ?
Cu tot respectul am inteles despre ce este vorba, si la ce va referiti dvs. Totusi, exista o anume tehnica in a preleva aceste amprente, si a le si transfera pe un obiect supus furtului.
stimabile user, vi s-a spus deja, vă/v-ați uitat la prea multe filme. amprentele nu se pot ”transfera” chiar așa de ușor... adică nu e chiar cum ați văzut la televizor, că vine ăla cu niște bandă (adezivă ori ba) și gata transferă amprentele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat? ContSters297596 ContSters297596 Buna ziua Lucrez intr-o institutie publica de 5 ani In aceasta institutie au mai fost semnalate si alte furturi(inclusiv mie,mi s-a furat un telefon ... (vezi toată discuția)
Gasit cu obiecte ce nu imi apartin 1hunter 1hunter Buna seara, Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului. Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar ... (vezi toată discuția)