avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Schimbare titular semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Schimbare titular semnatura digitala

Buna dimineata,

Va rog putin ajutor. In momentul de fata o persoana se ocupa cu semnarea declaratiilor anaf, insa incepand cu aceasta luna in societate se doreste sa se ocupe alta persoana de semnarea declaratiilor. Trebuie completat formularul 151 si depus la anaf? mai trebuie si altceva?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 14:40, 4 Noiembrie 2014
150, 151, 152, 153

Procura noua din cate stiu.
Formularul 152 nu l-am facut, ci doar 150. Deci trebuie sa fac formularul 151, respectiv 150 cu noul certificat?
Verificati daca aveti acces la dosarul fiscal cu vechea semnatura. Cele depuse la inceput (cand au devenit obligatorii) desi se depunea doar 150-ul functiona si dosarul fiscal.

In plus ce se poate intampla rau daca depuneti si 153?
Da, aveam si acces la dosarul fiscal. Deci trebuie 151 si 153 pt revocare, apoi 150 si 152 pt noul certificat?

Multumesc
Chiar daca nu s-a depus 152 a existat acces la dosarul fiscal. In consecinta daca doriti sa va asigurati ca nu vor fi obtinute informatii prin vechea semnatura cred ca ar fi intelept sa depuneti si 153. Intr-adevar este o anomalie dar asa a functionat sistemul la momentul respectiv.

Alte discuții în legătură

Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Formular 152 i_iza i_iza Buna ziua. Am incercat sa descarc formularul 152 de pe site-ul ANAF de la inregistrare certificate calificate, dar la butonul \"Obtinere formular\" imi apare ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la circa financiara a fostului administrator cornelusha cornelusha Buna ziua,m-am hotarat sa preiau administratia blocului in care locuiesc(am acordul tuturor proprietarilor).Adminul actual nu locuieste in acelas imobil.Mi-am ... (vezi toată discuția)