avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere de la circa financiara a fostului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere de la circa financiara a fostului administrator

Buna ziua,m-am hotarat sa preiau administratia blocului in care locuiesc(am acordul tuturor proprietarilor).Adminul actual nu locuieste in acelas imobil.Mi-am luat certificat digital pentru semnatura electronica si i-am spus adminului sa se duca la circa financiara (ANAF) sa-i anunte ca nu va mai depune declaratiile de pe numele sau. Mi se pare normal sa nu fie doua persoane care sa depuna declaratii pentru acelas C.I.F.
Va rog sfatuiti-ma cum trebuie procedat.Adminul nu are nici o parere
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 01:27, 26 Februarie 2012
Ati depus pt.dvs.D 150 la Anaf?Pentru revocarea semnaturii vechiului administrator depuneti la ANAF D 151.
Buna ziua,din nou!
Pentru doamna Simona Oprica : nu am depus D150.Mi-e teama ca cei de acolo ma vor refuza pentru ca mai e o persoana care depune declaratii pt.asoc.noastra.Asta e dilema mea:cine face prima miscare,eu sau actualul Admin? De unde stiu cei de la ANAF ca eu nu vreau sa subminez autoritatea actualului administrator luandu-i dreptul de a face declaratii pt.asoc noastra?Va rog spuneti-mi daca stiti care este ordinea lucrurilor.
Se vede treaba ca nu e de ajuns sa vrei ,trebuie sa si poti... Cu respect.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
elga50, moderator
Depuneti concomitent D 151 si D 150.Asta va explicam in postarea anterioara,nu trebuie neaparat fostul adm.sa depuna D 151.Pentru asta are nevoie de stampila asociatiei.El in calitate de detinator de certificat poate face solicitare de revocare semnatura si prin email.Pentru a evita sa depuneti si dvs.si el declaratiile este sa depuneti dvs.D 151.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Va multumesc mult pentru raspunsuri .Cu respect,Cornelusha
Ca sa depuneti D.150 si sa va fie admis accesul pe serverul ANAF trebuie sa aveti imputernicire notariala data de presedintele asociatiei. Este o imputernicire specifica pe care notarii stiu sa o faca ca atare. Deci va trebuie aceasta imputernicire.

Aici gasiti despre revocarea accesului la depunerea nline pe serverul ANAF [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare titular semnatura digitala mary_catalina mary_catalina Buna dimineata, Va rog putin ajutor. In momentul de fata o persoana se ocupa cu semnarea declaratiilor anaf, insa incepand cu aceasta luna in societate se ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica niko79 niko79 Buna ziua! Am tinut contabilitatea unei firme si semnatura electronica era pe numele meu. Acum nu mai lucrez cu ei si as vrea sa figureze pe numele ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia la anaf pentru microintreprindere florinn28 florinn28 Daca am semnatura electronica pot sa depun pentru cineva declaratia la anaf? Pentru microintreprindere ce declaratii se depun el nu a depus nici in ... (vezi toată discuția)