avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati

daca parchetul a facut apel impotriva unui inculpat intr un dosar in care sunt 2 inculpati,poate sa inrauteasca situatia inculpatului impotriva caruia nu au facut apel?
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 15:35, 6 Noiembrie 2014
dar este imposibil in primul termen nu e asa? trebuie sa ceara un cazier actualizat nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopiri pedepse concurente mezgageza mezgageza se poate contopi pedepse concurente in apel (pedepse cu suspendare) daca instanta a omis sa faca contopirea? sau trebuie sa retrimita in fond ca sa am sansa sa ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor concurente in apel mezgageza mezgageza 3 pedepse concurente se poate contopi in apel sau trebuie sa retrimita pe fond?...am avut o pedeapsa de 3 ani,una de 2 ani si am primit inca una de 1 an 6 luni ... (vezi toată discuția)