avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de arenda

Buna ziua! Am arendat in urma cu 3 ani o suprafata de teren, arendatatorul doreste, din varii motive sa rezilieze contractul, unul din motive ar fi ca nu este multumit de suma pe care o platesc ca si arenda, spunand ca nevoiile dumnealui cresc de la un an la altul si atunci ar trebui sa maresc si eu suma. Tin sa mentionez ca in contractul de arenda este specificat ca pentru arenda va primi contravaloarea a 600kg garu/ha (pentru 3,50 ha), suma pe care o platesc fiind peste,1900 ron, dar si asa nu este suficient. Nu doresc sa reziliez contractul deoarece suprafata arendata o am intr un proiect european si ma v a afecta. Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:59, 4 Noiembrie 2014
Daca rezilierea se face respectand termenii si clauzele prevazute in contract nu aveti ce face, ori rziliati ori platiti cat va cere.
Am inteles, dar eu mi am respectat toate indatoririle ca arendas, inclusiv ceea ce tine de plata, iar arendatorul nu are nici un motiv de reziliere doar ca doreste marirea sumei de la an la an, ceea ce nu este specificat in contract
cautati in contract la conditiile de reziliere ale contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda Anaidm Anaidm Incheierea unui contract de arenda pe aceeasi suprafata de teren de catre mai multe persoane constituie infractiune? (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat rolex rolex Un proprietar si/a arendat terenul arabil -10 ha- unei societati comerciale printr-un contract de arenda autentificat la notariat. In contract este mentionat ... (vezi toată discuția)