avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tractare masina fara asigurare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tractare masina fara asigurare

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca se poate duce la stanga o masina pentru a fi predata la un centru de preluare a fierului vechi, pe o distanta de circa 30km? Mentionez ca nu mai are asigurare si verificare itp valabile, i se aprind semnalizarea, stopurile pe frana si avariile.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 10:23, 5 Noiembrie 2014
Din cate cunosc,numai pe platforma.
doar pe platforma . daca era vorba de 30 de metri ,mergea si impinsa , dar 30 de km...este prea mare riscul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa mea sau culpa lui? tamponare auto. c_mircea c_mircea Eram in jurul orelor 17, veneam cu masina de la munca. Conduceam normal, ca orice sofer, uitandu-ma la pietoni, la masinile din fata, la semafoare, la gropi, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare scuter pers cu handicap george m george m eu sunt \"fericitul \" posesor al unui scuter pt pers cu handicap,l-am achizitionat la sh,de la fier vechi,il vanduse cineva si eu ,vazandul,l-am cumparat,l-am ... (vezi toată discuția)
O masina fara itp valabil, poate fi tractata pe roti pe drumurile publice roadx roadx Foarte multa lume este confuza si cu pareri diferite, de aceea intreb aici, ca sa imi fie/sa ne fie clar, o data pentru totdeauna (cat legea actuala ce prevede ... (vezi toată discuția)