avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERE individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERE individuala

buna ziua,
am fost concediat conf art 65 alin 1
am primit preavizul de 20 zile , din care am fost doar 10 zile la munca timp de 8 ore
in timpul preavizului ramas de 10 zile in care nu am mai mers la munca s-au facut angajari pe postul meu, aceleasi atributii doar postul cu alta denumire
se poate contesta aceasta decizia de concediere?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 13 Ianuarie 2015
buna ziua,
am niste nelamuriri
1 plata salariilor compensatorii in cazul in care castig in instanta se face pana la data la care se da sentinta chiar daca eu incep sa muncesc intre timp in alta parte sau pana la data la care m-am angajat ?
2 in cazul in care accept o oferta de la compania care m-a concediat pot continua procesul?
multumesc
1. Plata salariilor o solicitati fie pana la reintegrare , fie pana la data pronuntarii hotararii judecatoresti.

2. Litigiul promovat nu are nicio legatura cu o noua angajare a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca anca14cris anca14cris buna ziua m si eu o intrebare legata de o problema de munca.am lucrat la o societate comerciala timp de 2 ani cu contract pe perioada nedeterminata ,carte de ... (vezi toată discuția)
Concediere datorata insolventei Alexandrina Mihai Alexandrina Mihai Situatia pe care o supun dezbaterii este urmatoarea : 1.- salariat care castiga prin instanta desfiintarea unei decizii de concediere dupa 2 ani de procese ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara in perioada de preaviz manea 2 manea 2 o persoana a fost concediata disciplinar in timpul perioadei de preaviz primit pentru restructurare post. La momentul concedierii disciplinare (pt absente ... (vezi toată discuția)