avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare chirie personal civil contractual MAPN ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare chirie personal civil contractual MAPN ?

Buna ziua. Am o clienta cu domiciliul in Craiova care lucreaza in cadrul MAPN in Bucuresti. Nu mi-a precizat daca s-a angajat direct in Bucuresti sau a fost detasata din Craiova. Va rog sa-mi spuneti daca exista baza legala pentru decontarea chiriei personalului civil (angajat civil pe baza unui contract individual de munca) contractual al MAPN si care este procedura. Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Rosu Andrei
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:48, 5 Noiembrie 2014
din ce stiu eu nu se deconteaza decat personalului militar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport marriyana marriyana Buna ziua, Sunt salariat civil in cadrul MApN si as dori sa stiu daca as putea beneficia de decontare bilet maxi taxi, eu locuiesc in ilfov, iar institutia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc alina, detin in proprietate o garsoniera ... Melania1970 Melania1970 Buna ziua, ma numesc Alina, detin in proprietate o garsoniera in Bucuresti, am un copil, si partenerul meu de viata este cadru militar, tot in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)
Personal contractual civil - functii prin cumul. pccmapn pccmapn Buna ziua! Sunt personal contractual civil angajat la o unitate militara pe functia de inginer de sistem. Este legal sa mi se dea 5 functii prin cumul (fara ... (vezi toată discuția)