avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare pe nr de Franta (masina vanduta) daca cea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare pe nr de Franta (masina vanduta) daca cea veche a expirat?

Daca sunteti destul de amabili sa-mi raspundeti la o intrebare, doresc sa va consult intr-o problema. Am cumparat o masina cu nr de franta, pe certificat scrie "vendu dans l'etat" (vanduta). Inca are itp-ul valabil, dar asigurarea este expirata. Persoana de la care am cumparat-o inca nu mi-a dat fiscalul, ca sa o pot trece pe numele meu si inscrie in Romania. Intrebarea mea este : se poate face o asigurare ca in termenul asta de 1sapt sau 1luna pana cand primesc fiscalul sa pot circula cu masina? Dupa logica mea, masina e radiata din franta, deci nu vad cum sa faci o asigurare valabila, dar vanzatorul tot imi spune ca se poate face.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 16:17, 5 Noiembrie 2014
Nu puteti incheia o astfel de polita RCA. In Romania se incheie RCA doar pentru masinile inmatriculate in tara.
daca masina este radiata de pe numele cetateanului din Franta , nu mai puteti incheia un alt RCA acolo .
aici in Romania , nici vorba.
vorbiti cu fostul proprietar , sa va ia in spatiu acolo ,veti beneficia de o adresa , inscrieti masina in Franta pe numele dumneavoastra , si platiti acolo toate taxele si asigurarile .
in Romania , mai platiti decat vigneta ....si asa scapati si de taxa de mediu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate , numere straine ramase valabile Eudes Eudes Detin un autovehicul pe numele meu , am rezidenta in franta masina am folosit-o cativa ani cu numere de franta , itp, asigurare totul in regula. In tara am ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)