avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama se razbuna pe tatal copilului lor??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama se razbuna pe tatal copilului lor??

Buna ziua.
Spuneti-mi va rog ce lege/legi incalca mama copilului nostru (minor) in cazul in care noi suntetm doar despartiti, nedivortati, nelasandu-ma sa imi vad copilul, sa stau cu el, sa ma ocup de el, in nici un fel. Ia hotarari legate de copil fara sa ma intrebe pe mine sau sa se consulte cu mine. problema asta persista din ce in ce mai mult inca din iarna anului trecut.... Practic eu de aproape un an nu m-am mai bucurat de acest copil si nici nu am avut cum sa ma ocup de el pentru ca nu sunt lasat sa il vad.

INTREBAREA este, ca si cea de la inceputul acestui mesaj...acest copil este privat de dragostea paterna clar !!! cel lege sau legi incalca sotia in acest caz???

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 6 Noiembrie 2014
[editat- offtopic]
Daca lucrurile nu mai merg, de ce nu introduceti o actiune de divort, se stabileste domiciliul la unul dintre parinti, se stabileste o pensie de intretinere, si exista un program de vizita bine stabilit de catre instanta, in interesul minorului.
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
Puteti cere si fara divort sa aveti un program de vizita intrucat minorul locuieste separat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minori lilimunteanu lilimunteanu Buna ziua!Am o fetita de 2 ani si jumatate si sunt separat de sotie !Ce program de vizitare pot obtine in cazul unui proces?Ce sanse am ca tata sa imi pot ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copilului minor viodascalu79 viodascalu79 Sotia a parasit domiciliul impreuna cu copilul minor in data de 25.09.2014. Nici unul din noi a solicitat divortul dar de la acea data i-mi permite sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum imi castig drepturile asupra copilului minor dausioana dausioana momentan suntem casatoriti dar suntem intr-o rel iremediabila.vreau sa divortez de ea dar ma ameninta ca daca voi divorta pleaca din oras cu copilul si nu o ... (vezi toată discuția)