Vreau sa stiu si eu ce inseamna:Tip solutie:Amana cauza ; Solutie pe scurt:amanat pentru administrare probe ;Document:incheiere de sedinta.Este pentru un proces divort,in care s-au produs neintelegeri,irar martorii paratului au fost audiati primii,in lipsa avocatului reclamantei,iar martorii reclamantei nu au mai fost audiati.Asta inseamna ca s-a terminat procesul?Este o cauza pierduta?Nu se mai poate face nimic?
Nu s-a terminat procesul, ci s-a amanat pentru administrare de probe, adica pentru a se asculta martori, a se prezenta inscrisuri, etc. Ar fi util sa consultati incheierea de sedinta daca sunteti parte, unde veti gasi exact ce probe urmeaza a se administra la termenul urmator.
Am intrebat pentru ca ni s-a spus ca a ramas in pronuntare.Ca partea adversa a castigat si gata.Acum am intrat pe site-ul judecatoriei si am vazut cu amanarea cauzei.
Pentru reclamant inseamna sa schimbe avocatul. In primul rand nu a fost prezent la termen la momentul strigarii cauzei si in al doilea rand se pare ca nu a prea explicat clientului ce s-a intamplat. Asta daca am inteles si ghicit eu bine.
Pe de alta parte, in functie de ceea ce scrie concret la incheiere, daca martorii reclamantei sunt chemati in sedinta urmatoare, atunci e si o parte buna in toata povestea asta. Totul e sa discutati cu avocatul.