avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna?

Vreau sa stiu si eu ce inseamna:Tip solutie:Amana cauza ; Solutie pe scurt:amanat pentru administrare probe ;Document:incheiere de sedinta.Este pentru un proces divort,in care s-au produs neintelegeri,irar martorii paratului au fost audiati primii,in lipsa avocatului reclamantei,iar martorii reclamantei nu au mai fost audiati.Asta inseamna ca s-a terminat procesul?Este o cauza pierduta?Nu se mai poate face nimic?
Nu s-a terminat procesul, ci s-a amanat pentru administrare de probe, adica pentru a se asculta martori, a se prezenta inscrisuri, etc. Ar fi util sa consultati incheierea de sedinta daca sunteti parte, unde veti gasi exact ce probe urmeaza a se administra la termenul urmator.
Am intrebat pentru ca ni s-a spus ca a ramas in pronuntare.Ca partea adversa a castigat si gata.Acum am intrat pe site-ul judecatoriei si am vazut cu amanarea cauzei.
Pentru reclamant inseamna sa schimbe avocatul. In primul rand nu a fost prezent la termen la momentul strigarii cauzei si in al doilea rand se pare ca nu a prea explicat clientului ce s-a intamplat. Asta daca am inteles si ghicit eu bine.
Pe de alta parte, in functie de ceea ce scrie concret la incheiere, daca martorii reclamantei sunt chemati in sedinta urmatoare, atunci e si o parte buna in toata povestea asta. Totul e sa discutati cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proces pentru încredințare minor partea adversa ... Dan342 Dan342 Buna ziua! Am un proces pentru încredințare minor partea adversa a fost decăzuta din probe. La ședința actuală judecătorul i-a cerut să se prezinte cu ... (vezi toată discuția)
Sedinta de judecata Adela_1978 Adela_1978 Buna ziua, as dori sa stiu daca, in cadrul aceleiasi sedinte de judecata, dupa ascultarea martorului, daca nu mai sunt alte probleme de discutat, ni se acorda ... (vezi toată discuția)