avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sedinta de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sedinta de judecata

Buna ziua, as dori sa stiu daca, in cadrul aceleiasi sedinte de judecata, dupa ascultarea martorului, daca nu mai sunt alte probleme de discutat, ni se acorda (partilor) cuvantul pe fond sau ce se intampla? Vreau sa stiu daca trebuie sa ma pregatesc pentru urmatorul termen cand partea adversa isi aduce martor si vreau sa stiu ce am de facut. Dar daca se mai cere vreo expertiza, se mai da cuvantul pe fond sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adela_1978 , utilizator 10:10, 21 Iunie 2017
Buna ziua,

Daca la urmatorul termen se audiaza martorul incuviintat, fara sa mai fie alte probe de administrat (care sa fi fost incuviintate la termenul la care s-au discutat probele), cel mai probabil la acel termen se va finaliza cauza si vi se va acorda cuvantul pe fond.
Daca se mai solicita incuviintarea unei alte probe, se discuta daca se va incuviinta si daca o incuviinteaza se amana cauza pentru administrarea acelei probe. Cuvantul pe fond se va acorda doar cand se finalizeaza administrarea probelor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În vederea administrării probatoriului încuviinţat flori9 flori9 Ce inseamna \"în vederea administării probatoriului încuviinţat\" la finalul unei sedinte de judecata? (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? Lully Lully Vreau sa stiu si eu ce inseamna:Tip solutie:Amana cauza ; Solutie pe scurt:amanat pentru administrare probe ;Document:incheiere de sedinta.Este pentru un ... (vezi toată discuția)