avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare plata factura
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare plata factura

Buna ziua,
In 11..2013 lucram la un service auto "X"unde o cunostiinta mai veche, o societate comerciala "Y" a facut o reparatie la un autovehicul , in urma carei reparatii s-a emis o factura fiscala+deviz de reparatie, factura fiscala ce nu a mai fost achitata de beneficiarul "Y", desi totul a fost ok si reprezentantul societatii "Y" a semnat si luat toate documentele aferente. In 07.2014 am plecat de la service-ul auto respectiv si la lichidare, in loc de banii munciti am primit de la "X" un bon fiscal in valoarea facturii neachitate de catre "Y". Cum pot recupera suma facturii achitata din banii mei de la societatea "Y"?
Multumesc frumos pt raspuns
Cel mai recent răspuns: ct77lbc , utilizator 09:47, 14 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Avocat sau consilier juridic ce poate fi angajat de mine sa ma reprezinte pt recuperarea banilor in instanta, dupa ce primesc imputernicirea ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari contravaloare reparatii de la firma de asigurare niculaucarmen niculaucarmen O societate care are ca obiect de activuitate \"service auto\", poate solicita in instanta despagubire pentru reparatiile autoturismelor clientilor, de la ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare-reparatie autoturism dacmoto dacmoto Buna ziua, Am calitatea de debitor in Somatie de plata. Am fost dat in judecata de firma de reparatii la care am mers cu autoturismul. Am avut CASCO, proces ... (vezi toată discuția)
Decontari reparatii auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto executa lucrari de reparatii auto la diversi clienti ( X) urmand ca apoi sa recupereze banii de la soc de asigurari(Y) . Este corect ca factura si ... (vezi toată discuția)