avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dispozitie incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dispozitie incetare contract

Buna ziua !
Va solicit pentru urmatoarea situatie: in cazul in care ultima zi de preaviz este vineri (05.06.2009 ),incetarea contractului cu data de 06.06.2009 ,sambata,decizia de incetare se poate intocmi in data de 05.06.2009 ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 14:27, 1 Iunie 2009
Aveti dreptate:D
am specificat ca se poate inceta cand dorim, eu ma refeream la conceptul ca trebuie incetat imediat dupa ultima zi de preaviz...ceea ce nu este adevarat
cred ca dumneavoastra dl. tudorvaleriu sunteti singurul care stiti corect cum se procedeaza la incetarea cim in acest sens
Va multumesc pentru raspus, sincer invat multe de la dumneavoastra:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand calculam numarul de zile? v_florina v_florina Buna ziua, Am doua intrebari, poate stupide, insa asa ma leg mereu de amanunte: 1. Angajatul isi da demisia specificand \'incepand cu data de 21 ... (vezi toată discuția)
Demisia si concediul medical ginablonduta ginablonduta am semnat o demisie cu acordul partilor pe data de 02.03.2009 dar incetarea contractului de munca incepe cu data de 01.04.2009.mentionez ca am fost fortata sa ... (vezi toată discuția)
Intocmirea deciziei de incetare a contractului de munca Gianina - Claudia Gianina - Claudia Incep prin a multumi tuturor pentru ajutorul acordat Am o nelamurire cu privire la cum se intocmeste decizia de incetare a unui contract si daca ma ... (vezi toată discuția)