avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fapta savarsita in termenul de incercare-mai pot primi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fapta savarsita in termenul de incercare-mai pot primi o suspendare?

am o suspendare de 2ani si4 luni,care am luato fara sa fiu vinovat si acum sunt implicat intr-un dosar de talharie,la care io am participat ca sofer...prejudiciu e un telefon,care io nici nam stiut de el.ce sar putea intampla
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 8 Noiembrie 2014
daca plec din tara si iau o pedeapsa de 5 ani,,,exemplu,,,cat trebue sa stau plecat ca sa expire condamnarea??
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
marinandrei, utilizator
nu aveti grija!!! ... condamnarea nu expira!

Iar daca va referiti la prescriere... nu aveti sanse prea mari!

Se va emite mandat international si veti fi cautat prin interpol.

Daca v-a spus cineva ca exista aceasta posibilitate, sa plecati din tara ca nu mai efectuati pedeapsa, atunci persoana respectiva stie sa spuna povesti frumoase :))))

Daca erati nevinovat trebuia sa va aparati atunci in mod calificat prin avocat.
Acum nu va mai poate ajuta nimeni...

Veti ajunge la inchisoare foarte probabil...in foarte scurt timp...
Cel mai bine ar fi sa va predati...ca sa nu ajungeti sa executati o pedeapsa mai mare decat ar trebui in conditiile in care nu v-ati preda...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal dupa reabilitarea de drept alexandrugroza alexandrugroza 1. Sentinta penala din octombrie 2007 il condamna pe inculpat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendare .Cu termenul de incercare de 2 ani, reabilitarea de ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului geanniopris geanniopris daca in sentinta de judecata s-a hotarat urmatoarele : 8 luni inchisoare si doi ani cu suspendare. ce inseamna asta? 8 luni trebuie executati si apoi doi ani ... (vezi toată discuția)
Se revoca suspendarea pedepsei cu inchisoare, daca era de 6 luni? adry-cris adry-cris As dori sa stiu daca exista vreo sansa sa nu fie revocata pedeapsa cu inchisoarea ? In fapt s-a savarsit o noua fapta penala in cursul termenului de ... (vezi toată discuția)