avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proces-Verbal predare - primire apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proces-Verbal predare - primire apartament

In anul 1981 am primit pv predare primire cand m-am mutat in ap. cumparat. Nu stiu ce am facut cu el dar am o copie xerox. O rugaminte de unde pot obtine acest PV pt. nici la ora actuala nu am facut act de Propietate , si nu am putut face mutatia in ap. nepotului meu. Va multumesc anticipat pt. raspuns. Apartamentul este cumparat prin ICVL.
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 15:55, 8 Noiembrie 2014
Adresați-vă la ICVL dacă ei v-au vândut apartamentul, pentru că trebuie să aibă și ei un exemplar al actului de vânzare cumpărare în original sau la biroul notarial unde a fost autentificat acel act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In anul 1981/18./03 am primit proces verbal de predare-preluare-receptie a locuintei. Am ramas cu o cioie trasa la xerox. Nu m-ai am originalul si vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal predare primire apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In 08.11.2014 am pus o intrebare . Am pierdut PV de predare primire a ap. din 1981 de la ICVL. Stiu ca ICVL nu m-ai exista, vreau sa stiu de unde pot sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Informatii contract vanzare-cumparare miky76 miky76 Cum pot afla pretul unu apartament trecut in contractul de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pe care parintii mei l-au vandut unui nepot (de ... (vezi toată discuția)