avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte apartament

In anul 1981/18./03 am primit proces verbal de predare-preluare-receptie a locuintei. Am ramas cu o cioie trasa la xerox. Nu m-ai am originalul si vreau sa il trec pe nepotul meu de 20 ani in acest ap.. pt. ai face mutatia la politie. Nu au fost de acord pt. vreau actul original. Nu m-ai am originalul, va rog indrumatima de unde pot sa il obtin , m-ai ales ca vreau sa fac si actul de propietate. Va multumesc mult pt. intelegere si astept un raspuns ca sa stiu cum sa procedez. O seara buna urez celor care imi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:54, 16 Decembrie 2014
De la cine ati cumparat? Uitati va cu cine ati incheiat procesul verbal. Apoi cu el Duceti va la DAFI sa vi se elibereze un duplicat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal predare - primire apartament RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA In anul 1981 am primit pv predare primire cand m-am mutat in ap. cumparat. Nu stiu ce am facut cu el dar am o copie xerox. O rugaminte de unde pot obtine acest ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate pierdut? Mihaita Elena Mihaita Elena Locuinta a fost cumparata prin I.C.V.L centrul 6 in 1978 si a fost data in folosinta in 12.04.1979. Precizez ca locuintei nu i s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)