avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... programul rabla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

programul rabla

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!

Am cumparat o masina de la un ,,prieten'' de familie, dupa ce am mers aproximativ 1 an cu ea am dus masina la rabla, eu am facut doar contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar si am fost cu el la rabla pentru ca masina era inscrisa pe numele lui...cei de la rabla de 1 an nu de cand am dus masina la ei tot ma mint ca nu au vouchere sa imi dea si mie unul, intr-un final m-am inteles cu cel de la rabla sa imi dea 5 mil dar trebuie sa ii duc fisa fiscala a masinii...problema este ca am vb cu cel care mi-a vandut masina si a zis k el a radiat'o de 3 luni....Ce pot sa fac in aceasta situatie sa mai recuperez ceva?
Cel mai recent răspuns: Madalin196 , utilizator 19:28, 8 Noiembrie 2014
un raspuns va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru furt Madalin196 Madalin196 buna ziua! am dus o masina la rabla acum 1 an jumate si acum 2 saptamani am facut plangere la politie pentru furt si ieri m-au sunat cei de la rabla sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Teapa rabla Madalin196 Madalin196 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns! Am cumparat o masina de la un ,,prieten\'\' de familie, dupa ce am mers aproximativ 1 an cu ea am ... (vezi toată discuția)
Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)