avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fisa de inmatriculare gresita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fisa de inmatriculare gresita

Buna ziua ,

Am o problema . De curand mi-am achizitionat o masina si m-am gandit sa o inscriu . Am completat fisa de inmatriculare (cea de carton-de la impozite si taxe) dar au intervenit unele probleme si as vrea sa modific datele cumparatorului . As putea sa sterg datele si sa le inlocuiesc ? sau e nevoie sa merg iar la "propietarul" masinii sa scoata alt fiscal ? Ms anticipat !
Cel mai recent răspuns: AinurCosmin , utilizator 23:26, 9 Noiembrie 2014
AinurCosmin a scris:
As putea sa sterg datele si sa le inlocuiesc ? sau e nevoie sa merg iar la "propietarul" masinii sa scoata alt fiscal ?

NU puteti sa "inlocuiti" datele ...puteti doar sa completati o alta fisa de inmatriculare si cu asta basta. Nu este nevoie pentru asta sa scoateti alt certificat fiscal. Este simplu. Bafta.

Ideea e ca am cumparat masina din Salaj iar eu stau in Ialomita ... Sunt nevoit sa merg pana in Sj pt a face alta fisa de inmatriculare sau o sa primesc alta fisa de la DRPCIV ,cu semnaturile de rigoare?
Singura problema este stampila de la fiscul din Sj, daca va intelegeti cu vanzatorul poate sa v-o trimita prin posta, in rest puteti sa o completati dvs.
de asta ma temeam .. ms frms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf costyy73 costyy73 Am fost sa scot adeverinta ANAF din localitate pentru un auto cumparat recent ,am completat o cerere dar domnul de la ghiseu a luat CIV-ul masini si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)