Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bar deranjant pentru vecini

Buna ziua,
As avea nevoie de cateva informatii,c-am cum as putea sa procedez ca sa inchida sau amenda ca sa realizeze ca nu e in regula cum fac?
(Bar Non Stop aproape,afacere familiala"2 camere locuite transformate intr-un bar :P ")
-mediu rural,deschis un bar fara acordul vecinilor
-mai ales vara,galagie pana dimineata(chiar sub geam)
-nevoile se fac in fata casei
-recent:-au mai facut o terasa(dupa cum stiu in fata casei nu mai e teritoriul tau),si pe terasa mai e inclus si un stalp cu electricitate,plus mai e masa de ping-pong pe terasa

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:51, 9 Noiembrie 2014
Aveti la indemana atat norme din dreptul comun (CC, art.603, art.630) cat si legi speciale din domeniul autorizarii SRLurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de functionare N Ioana N Ioana Buna, Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt ca barul de langa casa mea sa isi reduca prin hotarare legala programul de functionare ( ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin - zgomot puternic de la hidrofor geretus geretus Buna ziua, Am 2 probleme cu un vecin - suntem gard in gard. 1 - Acum 2-3 ani de zile de cand am avut niste probleme cu panza freatica in zona, hidroforul ... (vezi toată discuția)
Vecin agasant - care ameninta si hartuieste ma1271 ma1271 Buna ziua! As avea nevoie de un sfat/ parere. Parintii mei de mai bine de 2 ani sunt abordati de un vecin sa ii vanda casa ( acest lucru nu se va ... (vezi toată discuția)