avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bar deranjant pentru vecini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bar deranjant pentru vecini

Buna ziua,
As avea nevoie de cateva informatii,c-am cum as putea sa procedez ca sa inchida sau amenda ca sa realizeze ca nu e in regula cum fac?
(Bar Non Stop aproape,afacere familiala"2 camere locuite transformate intr-un bar :P ")
-mediu rural,deschis un bar fara acordul vecinilor
-mai ales vara,galagie pana dimineata(chiar sub geam)
-nevoile se fac in fata casei
-recent:-au mai facut o terasa(dupa cum stiu in fata casei nu mai e teritoriul tau),si pe terasa mai e inclus si un stalp cu electricitate,plus mai e masa de ping-pong pe terasa

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:51, 9 Noiembrie 2014
Aveti la indemana atat norme din dreptul comun (CC, art.603, art.630) cat si legi speciale din domeniul autorizarii SRLurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de functionare N Ioana N Ioana Buna, Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt ca barul de langa casa mea sa isi reduca prin hotarare legala programul de functionare ( ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin - zgomot puternic de la hidrofor geretus geretus Buna ziua, Am 2 probleme cu un vecin - suntem gard in gard. 1 - Acum 2-3 ani de zile de cand am avut niste probleme cu panza freatica in zona, hidroforul ... (vezi toată discuția)
Vecin agasant - care ameninta si hartuieste ma1271 ma1271 Buna ziua! As avea nevoie de un sfat/ parere. Parintii mei de mai bine de 2 ani sunt abordati de un vecin sa ii vanda casa ( acest lucru nu se va ... (vezi toată discuția)