Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Daca un baiat de varsta de 18 ani, merge la scoala, are o sora si este in custodia mamei sale, dânsa, mama lui vrea sa îl trimită la tatăl lui fără voința baiatului. Iar sora sa nu vrea sa plece fratele de acasa. Ce este de facut ca acesta sa nu plece de langa sora sa sau pur si simplu sa nu plece de acasa?
Pai ar putea incepe (baiatul) prin a se comporta ca un adult si a trata oamenii cu respect - cum ar veni sa nu mai minta si sa foloseasca tot felul de ascunzisuri.
Fata ar trebui sa vorbeasca cu mama ei si cu fratele ei si sa le spuna ce o deranjeaza si ar trebui sa inteleaga ca daca fratele ei se muta de acasa (se va muta in cativa ani, probabil peste 4-5 ani) nu inseamna ca o paraseste, ca este si va ramane fratele ei pentru toata viata lui.
In rest nu se intelege mai nimic, n-a reiesit de nicaieri ca mama vrea sa dea baiatul afara din casa. Am inteles ca aveti in poveste o mama foarte intelegatoare care nu vrea sa fie mintita. Nu mi se pare o pretentie prea mare.
Drepturile la 16 ani
Queen10
Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)