avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata salariului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata salariului

Puteti sa ma ajutati cu calculul salariului pe luna octombrie 2014?
Am salariul brut de 1800 ron si am lucrat 20 zile(160 de ore) din care 4 zile am lucrat de noapte unde orele ar trebui sa fie platite 1.25 x ora de lucru.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 11 Noiembrie 2014
In conformitate cu prevederile art.126 C.mun., salariatii de noapte beneficiaza:
a) fie de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, pentru zilele in care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza;

b) fie de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.

Ce inseamna pentru dvs 4 zile de noapte ? (intervalul orar spuneti-ne).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte catalin.bobocea catalin.bobocea Dacă în cursul unei luni se lucrează accidental(intervenție) noaptea cu respectarea celor 3 ore de noapte și întimpinat orar stabilit de CM se acorda ... (vezi toată discuția)
Spor ore noapte Croatia Croatia Cate nopti trebuie lucrate intr-o luna pentru a beneficia de sporul de noapte! (vezi toată discuția)
Spor pentru munca de noapte andreeastef andreeastef buna ziua,va rog sa-mi spuneti care este sporul pentru munca de noapte.va multumesc (vezi toată discuția)