avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Casa de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Casa de sanatate

Buna ziua,
Mama mea are medicul de familie in Sibiu, dar domiciliul in Jud. Hunedora.Este pensionara, iar pensia o primeste prin CJP Hunedoara.Nu stiu unde ar trebui sa depun actele pentru decontul unei proteze auditive:la Casa de Sanatate Sibiu sau la Casa de Sanatate Hunedoara?Medicamentele compensate le iau fara probleme din Sibiu.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: d_tudorica , utilizator 07:43, 14 Noiembrie 2014
[ link extern ]

cred ca aici puteti gasi raspunsul la intrebarea Dvoastra.
In mod normal, casa de sanatate la care este arondat pacientul, este cea a medicului de familie sau a medicului specialist care face recomandarea si/sau prescriptia medicala.
In concluzie, casa de sanatate cu care are contract medicul prescriptor este si cea care trebuie sa faca decontul.
Multumesc pentru raspunsul d-voastra.
Se pare ca apartine de CAS Hunedoara, acesta este raspunsul de la CAS Sibiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Imputare retete emise, fara acord de protocol Crina70 Crina70 Buna seara! Sunt medic de familie la un dispensar rural. In perioada octombrie 2013-februarie 2014 am emis in urma scrisorii de recomandare si a aprobarii de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a prescrie medicamente ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua, Un medic poate prescrie legal pe o reteta simpla si medicamente din afara zonei lui de specializare? Orice medicament? Multumesc! (vezi toată discuția)