Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii poate ocupa functia de programator.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 adiprisacariu	                   

Bună ziua, am absolvit specializarea mai sus menționată (Contabilitate și INFORMATICĂ de Gestiune) și sunt curios dacă pot cu aceasă specializare să ... (vezi toată discuția)
	                    adiprisacariu	                   

Bună ziua, am absolvit specializarea mai sus menționată (Contabilitate și INFORMATICĂ de Gestiune) și sunt curios dacă pot cu aceasă specializare să ... (vezi toată discuția)

andu12	                   

buna ziua.
am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
	                    andu12	                   

buna ziua.
am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)

Anamaria1313	                   

Buna ziua,
am citit un articol unde era mentionat ca o firma daca are angajata o persoana pe serviciul IT nu plateste taxe pentru acesta? exista baza legala ... (vezi toată discuția)
	                    Anamaria1313	                   

Buna ziua,
am citit un articol unde era mentionat ca o firma daca are angajata o persoana pe serviciul IT nu plateste taxe pentru acesta? exista baza legala ... (vezi toată discuția)