avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize necesare deschiderii unei saline artificiale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize necesare deschiderii unei saline artificiale

Buna ziua! Spuneti-mi si mie ce avize sunt necesare deschiderii unei saline artificiale?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 22:04, 12 Noiembrie 2014
aviz de la Directia de Sanatate Publica si Sanepid (procedura de evaluare), pentru restul de avize (mediu si protectia muncii) trebuie sa parcurgeti procedura de autorizare la nivel de registru al comertului prin declaratie pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sanepid, mediu, etc. radu_john radu_john cand deschid o II si are care activitate comert cu produse alimentare trebuie sa obtin avize de la MEDIU,SANEPID etc...sau dau o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Certificari andreeataina andreeataina Vreau sa imi deschid o firma de intermediere in domeniul plantelor medicinale si aromatice. De ce avize/certificari am nevoie pentru a-mi desfasura ... (vezi toată discuția)
Deschidere centru de sanatate CORINA_BC CORINA_BC Buna ziua, as dori informatii despre deschiderea unui centru de sanatate- salina artificiala, care sa functioneze pe baza codului CAEN 8690. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)