avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări maryaj
                      Utilizator

maryaj
                      Utilizator                    

maravichiriuc2013	                   

au voie bancile sa puna  poprire  pe  subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
	                    maravichiriuc2013	                   

au voie bancile sa puna  poprire  pe  subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)

anamariamario	                   

buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)
	                    anamariamario	                   

buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)

carmeniuliana	                   

Acum un an de zile, respectiv in iunie 2012 am facut un curs cu o durata de 9 luni de zile de calificare profesionala , Tehnician in activitati de posta, curs ... (vezi toată discuția)
	                    carmeniuliana	                   

Acum un an de zile, respectiv in iunie 2012 am facut un curs cu o durata de 9 luni de zile de calificare profesionala , Tehnician in activitati de posta, curs ... (vezi toată discuția)