Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

maravichiriuc2013 
	    	Utilizator

maravichiriuc2013 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

maravichiriuc2013 
	    	Utilizator

maravichiriuc2013 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ivascu09	                   

Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
	                    ivascu09	                   

Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)

danaly03	                   

Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
	                    danaly03	                   

Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)

Sergiunn48gt	                   

Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa ... (vezi toată discuția)
	                    Sergiunn48gt	                   

Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa ... (vezi toată discuția)