avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii la veniturile de pe internet
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii la veniturile de pe internet

Buna ziua,in legatura cu contributiile sociale : principala mea sursa de venit este din activitate desfasurata pe platforma virtuala a unui site din America,castigurile fiind impartite 50 - 50.Practic eu nu sunt angajatul lor,dar nici PFA nu pot fi pt. ca nu exista calificare pentru ce fac eu(singura apropiata ar fi de life coach care este foarte scumpa).
Institutia competenta mi-a transmis ca trebuie completat formularul 200,incadrat la "alte venituri".Impozit am inteles ca platesc,intrebarea esteCAS si CASS pot plati suma minina sau procent din cat castig?
Sanatatea stiu ca se poate plati retroactiv,nu stiu la pensii,iar daca nu pot plati retroactiv la pensii care ar fi problema daca am "sarit vreo cateva luni?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Regimul cass platibilă din anii trecuţi georgescugheor georgescugheor Sunt pensionar (CASS retinuta din pensie), iar din 2010, PFA cu contract traduceri la o institutie cu retinere impozit la sursa. Am platit totdeauna impozitul ... (vezi toată discuția)
Pfa are salariu? arinna arinna La un pfa venitul brut obtinut este si salariul brut sau ele sunt diferite? Adica se declar ca aceeasi valoare sau diferit? (vezi toată discuția)
Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)