avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hartuire telefonica unicredit/vechiul rbs
Discuție deschisă în Executare silită

hartuire telefonica unicredit/vechiul rbs

buna seara

Fiul meu a luat un credit de la RBS actualul Unicredit. De o vreme nu si-a mai platit ratele. Acum cativa ani eu am avut un credit la ei ...achitat integral. De cateva luni incoace ma suna pe mine sau imi trimit mesaje ca fiul meu nu-si plateste ratele.
Cum ma pot scapa de ei - sa nu mai fiu sunata sau sa mi se trimita mesaje pentru neplatile facute de fiul meu din moment ce nu e creditul meu?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 23:56, 13 Noiembrie 2014
Trimiteti-le o solicitare scrisa in care va prezentati nemultumirile.
Cu tot respectul pt avnic, cu o simpla scrisoare nu cred ca rezolvati ceva, desi exista o lege a protectiei datelor cu caracter personal ... praf in vant.
Va sugerez sa adaugati toate numerele de pe care va suna (rand pe rand) in aplicatia Blacklist a telefonului sau la urmatoarele telefoane sa va pretindeti a fi o alta persoana care in urma cu cateva zile in cu totul alt oras a incheiat un abonament de telefonie si a primit acest numar de mobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)
Plângere penala adrian11294 adrian11294 Bună ziua. As dori sa fac și eu o plângere penala,deci iată ce s a intamplat: copilul meu a vorbit cu un alt minor iar acesta la pus sa trimită mesaje ... (vezi toată discuția)
Creanta catre o firma de recuperari Raluca1Alexe Raluca1Alexe Buba ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum mai bine de 10 ani, sotul meu (pe atunci nu ne cunosteam) si-a facut un abonament la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)