situatia sta cam asa:bunicii care au decedat acum cativa ani buni au lasat celor 5 fiii pamanturi si o casa la tara.normal ar trebui adunati toti fratii ca sa se faca succesiunea, nu?deoarece nici pana in momentul de fata nu s-a luat nici o masura.acuma...acesti 5 frati au situatii diferite:- unul e casatorit fara copii si lucid- al doilea e paralizat pe jumatate (dar nu se paote deplasa) ca e la pat dar e constient insa are 2 copii majori - nevasta i-a murit- al treilea e declarat schizofrenic dar are 2copii majori - nevasta a divortat de el- al patrulea e necasatorit, nu copii - si are grija de al treilea frate- al 5-lea e casatorit si are 2copii majoricum se poate face imparteala in aceasta situatie si ale cui semnaturi trebuiesc avand in vedere cele spuse despre eimai mult de atat, trebuie neaparat cadastru la aceste pamanturi si casa?si daca da, cine le suporta? deoarece cam 4 din ei din cate am auzit nici nu vor sa auda de dat bani iar celalat fiind parlizat probabil ca vorbeste unul din fiul lui pt el.daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine ar fi extraordinar.va multumesc frumos!
multumesc frumos!
oricum problema e mult mai complicata fiind atatea persoane si atatia veri si deja s-a cam inceput o batalie "muta" intre copii celor 5 frati in legatura cu mostenirea si despagubiri si alte asemenea si deja nu se mai implica nimeni.
o zi buna!
ps.
dar asa ca sa stiu si eu: cum se face practic imparteala fizica? adica cine ce ia?stiu ca fiecare ia practic a 5-ea parte dar... pt asta nu trebuie totusi cadastru? ca sa se si speficice fiecare ce ia? adica sa se stie efectiv fiecare ce poseda efectiv?!