av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

av_silvia_margineanu, utilizator
 av_silvia_margineanu, utilizator 	
			 ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

Liana Iura 
	    	Avocat

Liana Iura 
	    	Avocat	    

SofianZanfir 
	    	Utilizator

SofianZanfir 
	    	Utilizator	    

SofianZanfir 
	    	Utilizator

SofianZanfir 
	    	Utilizator	    

tiktakko	                   

Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)
	                    tiktakko	                   

Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)

thomytza	                   

Sunt casatorit de cca 10 luni si din pacate nu mai merge. Cu cca 1 luna inainte de casatoria civila m-am inscris in programul rabla si am contactat un credit ... (vezi toată discuția)
	                    thomytza	                   

Sunt casatorit de cca 10 luni si din pacate nu mai merge. Cu cca 1 luna inainte de casatoria civila m-am inscris in programul rabla si am contactat un credit ... (vezi toată discuția)

adiandrada	                   

am divortat de fosta sotie in 2011. Am incheiat in fata notarului un partaj voluntar prin care ea imi cedeaza mie cota-partea ei din apartament in schimbul ... (vezi toată discuția)
	                    adiandrada	                   

am divortat de fosta sotie in 2011. Am incheiat in fata notarului un partaj voluntar prin care ea imi cedeaza mie cota-partea ei din apartament in schimbul ... (vezi toată discuția)